Wydarzenia

Sezonowe menu

Blog

Zupa
Aksamitna zupa z masła orzechowego, mleka kokosowego
z nutą pikantnego tabasco, na bazie bulionu warzywnego,
podana z karmelizowaną gruszką i orzechami.
/250 ml/ 16,00 zł

 

Sałatka z gruszkami i kozim serem
Zapiekane gruszki z kozim serem, włoskimi orzechami,
podane na świeżym szpinaku, roszponce, z kaszą kuskus,
sosem miodowo – limonkowym i chrupiącymi grzankami.
/300g/ 29,00 zł

 

Sałatka z krewetkami
Panierowane w kokosie krewetki podane na mixie sałat
z soczystym granatem, grillowanym bakłażanem, serem pleśniowym,
pikantnym dipem pomidorowym i chrupiącą tortillą.
/300g/ 31,00 zł

 

Pierś z kaczki w sosie daktylowym
Soczysta pierś z kaczki na aromatycznym sosie winno – daktylowym,
podana z burakami, faszerowanymi kaszą pęczak,
żurawiną i twarogiem wędzonym.
/160g/200g/ 39,00 zł

 

Deser
Kremowy deser czekoladowo – śmietankowy,
podany z musem brzoskwiniowym,
prażonymi migdałami i słonymi krakersami.
/200g/ 16,00 zł