Menu sezonowe

SEZONOWE MENU – WIOSNA
 
 

Zupa krem z kalarepy
Kremowa zupa z kalarepy i marchewki, na bazie rosołu z dodatkiem chrzanu, pora i cebuli.
Podana z wędzonym twarogiem i zielonymi liśćmi kalarepy.
/200 ml/ 16,00 zł
 
 
Dorsz w słoneczniku
Filet z dorsza, panierowany w pestkach słonecznika, podany na kaszotto z kaszy gryczanej
z dodatkiem marchewki i zielonego groszku.
/160 g/100g/ 36,00 zł
 
 
Sałatka z owoców morza
Delikatne, maślane krewetki smażone z dodatkiem zielonej pietruszki, soku z limonki, białego wina. Podane na sałatce z owoców cytrusowych, /czerwonego grejpfruta/, pomarańczy oraz rukoli
i roszponki z chrupiącymi grzankami z bagietki.
/100g/7szt/ 31,00 zł
 
 
Wiosenna sałatka FIT
Mieszanka sałaty lodowej, rukoli i roszponki podanej z soczystym melonem, talarkami rzodkiewki, fetą, prażonymi orzeszkami piniowymi i grillowaną tortillą.
/240 g/ 26,00 zł

 
Wiosenny deser FIT
Chrupiące i karmelizowane w miodzie płatki owsiane podane z sosem malinowym , jogurtem naturalnym i świeżą miętą. /170g/ 14,00 zł
 
 
Zapraszamy i życzymy smacznego! smiley
 

Kontakt

ul. Liburnia 10
43-400 Cieszyn
tel.: 33 852 05 31, 780 043 099
tel. restauracja/pizzeria: 33 852 29 92, 780 043 098
recepcja@liburniahotel.pl

newsletter

Zapisz się do naszego newslettera aby otrzymywać najświeższe informacje na temat promocji, ofert specjalnych oraz wydarzeń.

nawigacja
Projektowanie stron