Menu sezonowe

ZIMOWA KARTA MENU

 

 

Przystawka

Carpaccio z pieczonych buraków

Plastry pieczonych buraków podanych z rukolą, serem feta, prażonym słonecznikiem

i miodowo – pomarańczowym dressingiem.

/450g/ 15.00 zł


 

Zupa

Zupa buraczana z mlekiem kokosowym

Lekko pikantna i rozgrzewająca zupa z buraków z dodatkiem chili i mleka kokosowego.

/300 ml/ 14.00 zł


 

Dania główne

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym 

Wysmażone plastry polędwiczki wieprzowej owinięte w boczku, duszone w sosie grzybowym, podane z gołąbkami z kapusty włoskiej i kaszy gryczanej

z sałatką z pieczonych buraczków, z dodatkiem pomarańczy i mięty.

/140g/160g/140g/ 39.00 zł


 

Łosoś zapiekany w sosie porowym

Grillowany łosoś zapiekany w sosie śmietanowo -porowym na bazie białego wina, podany

z warzywami z wody.

/150g/140g/ 34.00 zł


 

Deser

Smażone banany

Smażone banany podane z aromatycznymi, rumowymi rodzynkami, gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną.

/120g/1 gałka lodów/ 16.00 zł


 

Zapraszamy i życzymy smacznego :)

 

 

Kontakt

ul. Liburnia 10
43-400 Cieszyn
tel.: 33 852 05 31, 780 043 099
tel. restauracja/pizzeria: 33 852 29 92, 780 043 098
recepcja@liburniahotel.pl

newsletter

Zapisz się do naszego newslettera aby otrzymywać najświeższe informacje na temat promocji, ofert specjalnych oraz wydarzeń.

nawigacja
Projektowanie stron