Menu sezonowe

JESIENNA KARTA MENU

 

 

PRZYSTAWKA
Jajko zapiekane w awokado podane z wędzonym łososiem i chrupiącą grzanką.
/180g / 15.00 zł

 

ZUPA
Zupa krem z awokado
Aksamitna zupa z awokado i ziemniaków, na bazie bulionu z aromatem czosnku, podana
z prażonymi orzechami i chipsami z rukoli. /250 ml/ 16.00 zł

 

DANIA GŁÓWNE
Sałatka z awokado i grillowanym filetem z kurczaka
Grillowany filet z kurczaka, awokado obtoczone prażonymi orzechami, soczyste mango, kawałki zielonego ogórka i mozzarelli,
świeży szczypiorek, listki świeżej kolendry, podane na sałacie lodowej z miodowo – limonkowym vinaigrette i świeżą bagietką.
/110 g /200 g/ 31.00 zł

 

Dorsz z chrupiącą orzechową posypką, podany  z placuszkami z kuskusu
Filet z dorsza zapiekany z posypką z orzechów włoskich, parmezanu, śmietany, podany z placuszkami z kuskusu, żurawiny, czerwonej cebuli,
z pastą z ciecierzycy oraz surówką z białej kapusty.
/150 g/ 150 g /130 g/ 35.00 zł


 

DESER
Czekoladowy pudding
Czekoladowy pudding z awokado podany z sosem karmelowo cytrynowym, gałką lodów, orzechami i bitą śmietaną. 

/200 g/ 18.00 zł

 

 

 

Kontakt

ul. Liburnia 10
43-400 Cieszyn
tel.: 33 852 05 31, 780 043 099
tel. restauracja/pizzeria: 33 852 29 92, 780 043 098
recepcja@liburniahotel.pl

newsletter

Zapisz się do naszego newslettera aby otrzymywać najświeższe informacje na temat promocji, ofert specjalnych oraz wydarzeń.

nawigacja
Projektowanie stron